Naš najpovoljniji paket kreiran je prevashodno kako bi zadovoljio potrebe klijenata čija delatnost ne zahteva veliki broj strana za web prezentaciju. Isto tako, izrada sajtova u ovom paketu je namenjena ljudima kojima ulaganje u online promociju trenutno ne predstavlja prioritet u marketinškim aktivnostima.
Moramo napomenuti i to da web sajtovi izrađeni u ovom paketu kvalitetom osnovne izrade ne zaostaju za onim iz „većih“ paketa, razlika je uglavnom u kvantitetu (broju strana i dodacima), kao i u kompleksnosti dizajna. Najbolji sajt ne mora biti i najskuplji, već onaj koji će vas na efikasan način predstaviti internet korisnicima.
Kako bismo vam pomogli da lakše odaberete odgovarajući paket, navešćemo neke od delatnosti i zanimanja koja bi se mogla efektno predstaviti na internetu web sajtom:
  • Zanatske i uslužne delatnosti, radnje i saloni specijalizovani za pružanje manjeg broja usluga – frizerski saloni, saloni za masažu, saloni za manikir i pedikir, obućari, cvećare, krojačke radnje, hemijsko čišćenje, manje škole stranih jezika…
  • Delatnosti kojima je galerija slika prioritetan vid sadržaja na web sajt prezentaciji: ateljei, slikarske galerije, dečije igraonice, fotografske radnje…
  • Male fondacije i udruženja..

Šta dobijate u ovom paketu izrade sajta?

  • Cena izrade sajta uključuje do 10 strana. Kontakt strana se podrazumeva i ne naplaćuje se, kao i opcija vršenja pretrage sajta.
  • Broj fotografija i kratkih video snimaka na stranama nije ograničen.
  • Ukoliko želite višejezičnost sajta, unošenje sadržaja za svaki dodatni jezik se naplaćuje 5.000 dinara. Ako želite da mi uradimo prevod na engleski jezik, cena je 800 din. po A4 strani teksta, odnosno 1200 karaktera.
  • U roku od 5-10 dana vrši se obrada materijala, sajt se dizajnira, izrađuje i postavlja na internet server. Čim je sajt postavljen možete ga pogledati na Internetu i uputiti nam sugestije za izmene. Izrada sajta je zvanično završena onda kada ste u potpunosti zadovoljni njegovim izgledom.
  • Nakon što je sajt konačno postavljen, prijavljujemo ga na sve svetske poznate pretraživače (Google, Yahoo…). Za sve sajtove radimo osnovni “on page” SEO (optimizaciju sajta za pretraživače).
  • Vršimo i izradu originalnog logotipa za Vas, ukoliko ga već ne posedujete. Cena izrade originalnog logotipa je 40€.
  • Ukoliko želite nama da prepustite ažuriranje i održavanje svog sajta, uvek se lako možemo dogovoriti za cenu. Cena zavisi od dinamike održavanja i količine materijala, i najčešće se formira na osnovu potrebnog broja radnih sati. Kao naš klijent, za održavanje sajta dobijate popust od 50% i mogućnost dogovora dinamike plaćanja, dok se održavanje sajtova koje nismo mi izradili naplaćuje 5 € po radnom satu programera.